090828 <3

Hej på er!

Här regnar de som aldrig förr och jag är ensam hemma.. Jätte tråkigt.
Ni kanske undrar varför jag inte har uppdaterat på ett tag. Och det är för att min data är på lagning och jag har inte riktigt haft tillgång till mammas data nu när vi haft besök. Plus att skolan har börjat.

Nåja dem här dagarna har varit fulla med skola och komma igång med nya kurser samt dem vi ska fortsätta med. Det är lite små tråkigt måste jag säga. Men mina tjejer förgyller verkligen min dag i skolan! Vad hade jag gjort utan er?

Nu ska vi se vad mer som hänt. Skola, skola, skola.. Ja de va nog inte så mycket annat.. Eller?

Ja där ljög jag. Under dem här dagarna så har jag nog pratat mer i telefonen än någonsin.. Och gissa med vem? Jo Patrick så klart! Och något mer ni ska få veta är att från och med idag så är vi tillsammas!! <3<3

Nu ska jag fortsätta kolla på tv och äta lite gott!

Puss på er

Gammal bild på mig.

1 månad

Glömde bort att skriva att min blogg blir 1 månad idag!

Bye bye summer

Hej där ute!

Allt väl? Här är de ganska bra. Har äntligen fått sluta med min antibiotika.. Men nu har jag jobbigt att andas ist.. Lite små jobbigt måste jag säga.
Annars är allt prima ballerina.

Ja idag är de sista dagen på sommarlovet..*suck* Fattar inte vart detta sommarlovet tog vägen heller.. Liksom de började och nu helt plötsligt slutar det. Bara borta så där.
Så ikväll blir det att ta fram allt tills imorgon och duscha. Och sen blir de till att lägga sig tidigt.. JAG VILL INTE.

Sen som vissa redan vet så har mitt kärleksliv börjat gå uppåt igen!! <3<3 Dock är de en viss ålders skillnad men vad fan gör de. 
JAG ÄR KÄR!!
Jag går liksom runt och tänker på personen stup i ett och det pirrar i magen och gud vette tusan! Vet inte om personen läser min blogg men de märker jag väl någon gång.

Nej nu ska jag gå ner till källaren och hämta upp min dataväska så mamma kan ta med sig den imon då min data ska fixas. Och sen blir de dusch och tv!

Puss på er

Jag kan inte sluta tänka!!

Vaknar upp och undrar vad du gör,
gårdagen finns kvar där utanför.
Jag ser dig överallt,
men saknar dig ändå,
en tusendels sekund för att förstå.

Jag kan inte sluta tänka på dig,
du är underbar,
du har alltid en plats här inom mig,
du är underbar.
Och jag tror du förstår mig väl,
du har rört hela min själ,
jag kan inte sluta tänka på dig,
du är underbar.

Världen stannar upp men jag vill gå,
vi fortsätter tillsammans båda två.. ohhh
jag sträcker ut min hand
och framtid har du här,
en tusendels sekund så är vi där.

Jag kan inte sluta tänka på dig,
du är underbar,
du har alltid en plats här inom mig,
du är underbar.
Och jag tror du förstår mig väl,
du har rört hela min själ,
jag kan inte sluta tänka på dig,
du är underbar, du är underbar.

När saknaden tar överhand,
så finns du överallt.

Jag kan inte sluta tänka på dig
du är underbar,
du har alltid en plats här inom mig,
du är underbar.
Och jag tror du förstår mig väl,
du har rört hela min själ,
jag kan inte sluta tänka på dig,
du är underbar.

http://www.youtube.com/watch?v=p6acqQg1zaw


What's happening?

Jaha då va man tillbaka här igen!

Har egentligen inte så mycket att uppdatera er om.. Det enda lite större som hänt nu är att det troligen har begåtts ett mord på våran gård.. Lite läskigt måste jag medge.. *ryser*
Sen så fick jag mig ännu en glad överraskning idag! För mina 2 andra ordrar med godis hade kommit idag! Och än så länge är de bara 3 godis bitar som försvunnit.. Hehhe.

Idag förövrigt så har jag träffat Lelle och vi började dagen i Angered.. De va lite konstigt att komma tillbaka. De är verkligen inte hemma längre. Vi började iaf med att sätta in mina skatte pengar på mitt konto och sen bar det av vidare så att L kunde sola. Men på det stället hon först hade tänkt sola på va stängt så vi begav oss vidare till Frölunda torg och där hittade vi ett solarium. Och där inne pratade vi om lite allt möjligt! Sen åkte vi hem och köte massa gott godis!! Mums.

Igår så vet jag inte hur länge jag pratade i telefon med en viss person!! <3<3
I think I'm in love säger jag bara.
Måste även säga TACK IGEN MIKAELA för att du fixade min header!

Nej nu ska jag fortsätta kolla på Catch me if you can.

Så försök fånga mig nu innan jag går.. Försent! =P
Puss puss

Gratis är bra

Hej igen.

Nu är de inte långt kvar tills skolan börjar och de ska bli så jäkla skönt att få något att göra om dagarna ist för att bara vara hemma och strosa runt som ett spöke. =P
De enda som händer under dagarna är inte speciellt mycket. Jag måste iaf ta min jäkla antibiotika 3 gånger om dagen med början kl 8-9... *suck*.. Och dem gör mig trött som jag vet inte vad. Är alltså trött redan vid 8 på kvällen. Icke normalt säger jag bara.
Igår så fick jag mig iaf en liten glad överraskning i brevlådan. Jag är ju medlem på Gratisgodis.se och skickat efter 5 ordrar nu! *mum*.. Men iaf igår kom den första ordern med godis hem i brevlådan och de va gott måste jag säga! Även om de inte va mycket eller stor variation så dög det. Och jag rekomenderar verkligen att ni går med där! Även om de kan ta lite tid innan godiset kommer hem till er så e de värt de!
Lägger ut en bild på godiset längre ner!
Sen när jag loggade in på deras hemsida senare på kvällen så såg jag att dem skickat 2 ordrar till som troligen kommer imon eller på fredag! Och i dem är de mer gott godis!
Igår va jag även ner en sväng till Röda sten med Molly och det va en härlig tur må jag säga! Trivs verkligen här i Majorna!

Idag så kommer våran data"nörd" hit och ska fixa lite med våra datorer och då kanske jag äntligen kan få igång msn på den här dumburken igen.. HOPPAS SÄGER JAG BARA. 
Nej nu ska jag återgå till verkligheten och tömma och tvätta ur kattlådorna och sen får vi se vad som händer!

Puss på er


Back on track

Hej på er!

Nu är jag hemma från sjukhuset.. Eller aa jag har varit det ett tag. Men fick sitta där från 17:04 fram till 21:24 då vi fick åka där ifrån.
Nu ska jag då berätta om min sjukhus vistelse! Jippie eller hur?

Nåja vi kom dit och jag blev inskriven. Sen fick jag gå och lämna urinprov. Och efter det blev det att gå och sätta sig i väntrummet.. Och där fick vi sitta ett tag och jag va hur jäkla trött som helst. Men efter ett tag blev jag uppropad och jag fick gå in och ta blodprov. Tack och lov så tog hon i fingret och inte armvecket. Men jag kan ju säga att jag vaknade till av sticket.. Aj aj aj.
Sen fick jag gå och sätta mig och vänta igen, vänta, vänta, vänta och åter vänta. Det va väldigt lång tråkigt. Men sen strax in 21 så fick jag äntligen komma in. Och då presenterade sig läkaren och berättade att han bara skulle kolla och sen skulle vi gemensamt bestämma vad som skulle bli gjort.
Så det va bara för mig och strippa av mig kläderna och lägga mig i stolen. Och benen högt upp i vädret!! Hahha nej men fick ha dem på ett par benhållare eller vad man nu ska säga.
Jag ska inte gå in detalj rikt på de som hände men. Vi bestämde att han skulle tömma den.
Och då va de först tvättning, yttlig bedövning, snitt, odling, tömma och sen satte han in en bit av ett finger på en steriliserad handske i hålet så att de är både som drenage och så att de inte ska läka ihop för fort.
Sen fick jag sätta på mig mina kläder och då ville inte min kropp vara med längre. Kände att jag höll på att svimma så de var bara att lägga sig ner på de svala golvet och så va den sköterskan som va där inne så snäll att hon hämtade saft till mig samt en brits.. Hehhe.

Så igår tog jag oskluden 2 gånger! Den ni! Jag har aldrig legat i en gyn stol och jag har ALDRIG legat på en brits. Det va lite kul. Men det va väldigt nära på att jag fick åka upp på avdelningen. Men de slapp jag tack och lov.. *pustar ut*
Och nu ska jag gå på penicilin i en vecka. Jippie.
Så igår tog jag oskulden 2 gånger och genomgick en operation utan att behöva sövas.

Nej nu ska jag gå och hämta min medicin och sen får vi se vad som händer!

XoXo Annelie

Tårar som faller

Hej där ute!

Här har inte mycket förändrats. De enda som kommer hända idag är att jag ska åka till gynekologen.. JAG VILL INTE.
Jag ska dit pågrund av min upp svällda körtel i ljumsken. Troligtvis så är den fylld med massa var som dem måste tömma ut. Men jag får bara hoppas på de bästa.

Är väldigt trött på att tårarna bara rinner för att de gör så ont. Nej nu ska jag ta och hoppa in i en dusch och försöka äta något.

Hörs sen.

Puss


Sjuklingen

Hej på er!

Förlåt att jag varit oaktiv är nu. Men är man sjuk så är man.
Har alltså legat och sovit i över 24 timmar.  Igår så snurrade allt för mig plus att under några dar så har jag haft en uppsvälld körtel i ljumsken som har gjort förbannat ont.. Så jag har inte kunnat sitta, ligga eller stå utan att ha haft ont. Men nu är de bättre. Har iaf fått i mig mat och en hel del vatten och massa alvedon. Och idag va mamma så gullig så att hon köpte blåbärs soppa till mig!! *mums*
Idag va de ju tänkt att jag skulle åka ner till Packhuskajen och lyssna på Arvingarna men så blev inte fallet. Och jag som verkligen hade sett fram emot det.. *snyft*
Men vad ska jag göra åt de?
Det blir ist att ligga i sängen och dricka blåbärs soppa och kolla på Åter till Coldmountain!

Och den 25:e börjar äntligen skolan igen!! De ska bli skönt att få något att göra om dagarna igen!

Nej nu ska jag ta och avsluta här och kolla lite på tv.

Puss på er

Statistik från början

Detta tyckte jag va lite roligt faktiskt!

När jag började blogga så va de 21 st på All page hits och idag har jag 28 st!!! De tycker jag är lite roligt faktiskt!!

Ne nu ska jag ta de lugnt innan jag och mamma ska cykla ner till Packhuskajen och dansa.

Puss


Super kväll och tusen tack!

Ja de blev en rikitig super kväll för min del igår! Hade ju sällskap av Patrick, Emelie och senare Pernilla!!
Och Scotts va ju hur bra som helst live. Men den där jakla Göteborgs gosskör kom och förstörde allt. *BLÄ*
Stod bara och skrattade åt dem. 
Annars kunde den inte blivit bättre än den va! Och senare idag blir de Line Dance nere vid Packhuskajen med.. Jag kommer ha ont sen asså. Sen på Lördag ska jag ju lyssna på Arvingarna med ett glatt gäng!

Och nu vill jag verkligen säga TUSEN TACK till Mikaela som har fixat min nya header! Vad tycker ni?
Jag säger bara en sak I LOVE IT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nej nu ska jag ta och hälsa på min kära kudde ett litet tag!
God natt och sov gott ni som inte sover ännu.

Puss

Scotts och skrattattack

Ja ikväll blir det att lyssna på Scotts tillsammas med Emelie och Patrick!
Ska bli kul! Kanske tar med kameran är inte helt säker ännu. De enda jag vet just nu är att jag ska cykla ner till Packhuskajen.. *suck*. Ja lite motion skadar inte.

Just de igår när jag och Lelle hade gått och lagt oss så fick jag världens skrattattack. Och jag vet inte vad jag började skratta åt ens. Och de va nästan omöjligt att sluta med.. Hahah.
Sen så somnade jag strax efter 3 inatt med. Hade nämligen en hund som höll mig vaken. Och hon va lika jobbig i morse för då kunde hon inte hoppa utt i sängen själv så jag fick hjälpa henne hela tiden. Oj jajja.

Ne nu ska jag sätta fart här hemma!

Just de min kära och underbara vän Mikaela håller även på med en ny header till mig!! Och det ser mycket lovade ut.

Puss

Försvinna?

Ja tack de skulle jag inte säga nej till nu.

Jag har en mamma som bara skäller på mig, gör si gör så. Allt är bara fel.
Sen har jag en hund som skäller nästan dygnet runt på allt och inget. Jag är så jäkla nära på att slänga henne i väggen eller vad som helst. Orkar inte med det.
Mitt liv är verkligen inte som de brukade vara. De känns inte riktigt som att folk lyssnar på mig. Eller så lyssnar dem men kan inte hjälpa mig.
Sen är de massa annat som händer som jag helst inte vill gå in på här.

Nåja nu ska jag försöka sansa ner och vänta på att Lelle ska ringa.

Puss så länge

E de fest eller?

Ja inte här hemma men runt om i kvarteret är de det. Vet inte hur mycket folk som har gått på vagnarna eller fått tag på en taxi nu.. Tror jag tappa räkningen ganska tidigt där.

Nåja under dem här 2 dagarna som varit så har de som vanligt inte hänt så mycket. I Fredags så hjälpte jag mamma ute på uteplatsen med att dra upp rötter och flytta jord. Plus att vi lyckades få bort 2 svin tunga betong plattor som va ivägen. Senare under kvällen så va de bara att ta de lugnt! 
Sen igår och nyss så har vi varit och hämtat massa grus. Och de känns vill jag lova. Mina lår gör sååååå ont. Och igår fotograferade jag även en del kläder och annat till mamma som ska säljas.
Hon får allt lära sig de där snart.

Just de när mamma kom hem från sin mini semester så hade hon med sig 2 ljus i hjärt behållare dem e jätte söta! Men de speciella med dem ljusen är att de är ett hemligt meddelande i dem. Så de va bara att tända ett av dem när vi hade en tändare och vänta och se vad det blev för meddelande. Och jag tog kort på de men har inte lagt in de i datorn ännu, så de kommer så småning om.

Vad ska jag mer skriva? Tror inte de finns något mer att skriva nu. Förutom att jag tycker att ni är jätte dåliga på att kommentera. Kom igen nu.

God natt på er där ute.

Jag på min 18 års dag.

Rosenborg e efternamnet mitt!!

God morgon på er!! 

Här så är de strålande solsken och ingen vind och inga moln. Och jag tror att jag håller på att bli sjuk för min näsa bara rinner.. Suck asså.

Under dem senaste dagarna har de inte hänt spec mycket har mest bara tagit de lugnt och slappat! De får man lov och göra ibland! I och för sig så städade jag och höll på igår och de behövdes. 

Idag så händer de nog inte så mycket förutom att våran vicevärd kommer hit och kolla på våran toalett som de troligen är stop i just nu. De är riktigt jobbigt vill jag lova. Sen så kommer ju även min älskade mamma hem idag!! Har nog saknat henne lite iaf. Just de hon skickade ett vykort ifrån Danmark och de kom fram igår.. Och på de kortet så va Rosenborgs slott!!

Kan ni gissa vart jag vill flytta när jag blir "stor"?
Har kommit på att de är ganska häftigt att heta Rosenborg ändå. De är drygt 100 personer i Sverige som heter det i efternamn, de finns ett fotbollslag i Norge som heter Rosenborg + ett helt slott i Danmark!!! Jag tänker då inte byta ut mitt efternamn i första taget!  =D
Nej nu ska jag ta och städa lite i rummet och äta lite frukost!

Puss så länge
Rosenborg slott i Danmark.

En knäpp uppi knoppen.

Hej på er där ute! Hur har ni det?

Här är de inte mycket som händer är ju ensam hemma tills på Torsdag. Så de är ganska så dött här hemma.. *suck*
Nåja igår va de kul iaf. Åkte ju hem till Lelle i Söndags kväll och sov där tills igår. Då hade vi halvt om halvt ett CSI maraton! Och sen fick hon sig en liten knäpp uppi knoppen och fick för sig att vi skulle åka till Ullared kl 18 när dem stängde kl 20.. Hmm.. Ja vi hann ju iaf. Vi va där 19:15 och då va de verkligen snabba fötter där inne vill jag lova.
Hon fick med sig 2 nya CSI boxar, ett långt linne, en kjol, lite underkläder och en namnskylt som man kan sätta bokstäver på själv.
Sen helt plötsligt så va ju kl 19:45 och varuhuset stängde om 15 min så då va de bara att ställa sig i kö till en kassa. Och när vi stod i kön så fick vi syn på Lelles ex som är väktare där nere. Så vi ville verkligen att dem som va före oss skulle gå fort så vi kunde gå dit och överraska honom. Men så blev de inte för han gick iväg bara några min innan vi va framme vid kassa. Tusan också säger jag bara..
Och sen va de bara att sätta sig i bilen och bege sig hemmåt för att kunna ge katterna mat. Och de va en väldigt trevlig dag vill jag bara säga! Tack Lelle!!

Idag har de inte hänt så mycket som sagt va. Men nu ska jag försöka leta uppe de stället där jag ska hämta ut mitt förbannade paket.. Nåja önska mig lycka till.

Puss på er.

Vad vill ni ha?

Okey nu frågar jag er ännu en gång.

Vad vill ni att jag ska skriva om här i bloggen?
Vill ha lite alternativ från er.

En bild på mig.

RSS 2.0