Tiden rinner iväg

Hej igen!

Har ni de varmt eller har ni de kallt? Om jag fick gissa så skulle jag tro att ni har båda. =P

Så nu ska vi se vad som hänt sedan senaste inlägget. Och de är väl mest bara att jag har fått höstlov.
Och de är väldigt skönt.

Sen har dem även varit här och tapetserat hela lägenheten nästa. De enda rummen som inte blev i ordning gjorda är badrummet och vardagsrummet. Men de som blev gjort blev hur bra som helst!!!

Och nu har jag bara 1 vecka kvar på praktiken. Hur skönt som helst. Längtar till skolan och mina tjejer!!
Nej nu ska jag fixa och dona lite här hemma innan jag troligen åker till pappa.



Puss och kram

Kort varsel

Hej igen.

Nu är de iaf inte allt för många dagar sen jag skrev. Känner mig lite stolt.
Sist jag skrev så fyllde min kära kusin år. Och sen dagen blev väldigt lyckad.

Vi åkte dit och åt jätte god mat och väldigt goda tårtor!! *mums*
Sen framåt kvällen så skulle Jennifer in till stan och träffa en del vänner och äta på restaurang och gå ut och dansa. Och även jag fick hänga på!!
Vi åt jätte god mat på Mañana och jag drack en jätte god drink där!! Och det va jätte trevligt sällskap!
Sen åkte vi till Gamlestan och gick till Kulturhuset Underjorden. Men jag och en annan tjej gick inte med in för att vi inte kände att de va något för oss. Men annars va kvällen väldigt trevlig.

Sen på söndagen va jag helt slut när vi dansade. Men jag får ju skylla mig själv som va uppe länge.
Men de funkade iaf.

På måndags morgonen blev jag väckt utav målaren som är här i vårat kvarter och målar. Och då sa han att han kommer och målar och tapetserar hos oss med början på onsdag. Och i vanliga fall så brukar man få minst 1 veckas förvarning.
Men på tisdagen så fick mamma ringa våran vicevärd och verkligen kolla om målaren kom hit på onsdagen, och ja. De stämde. Så de va bara att åka iväg till tapetbutiken och välja ut fondväggens tapet. Och de blev ett bra val!! Iaf för min del!! =P
Så efter de va det bara att åka hem och börja ställa saker i mitten av rummen och ta ner saker från väggar och tak. Och nu ser de ut som hej kom och hjälp mih här hemma..


Nej nu blir det att lägga sig i sängen som nu står mitt i rummet på tvären och läsa lite i När jag hör din röst (New moon) och sedan sova med tanke på att jag har praktik imon.


Puss på er

Skärpning

Nej nu får jag banne mig ta mig i kragen och börja uppdatera på allvar.
Men jag har verkligen inte känt lust att uppdatera just nu.
Går liksom upp 6:30 varje morgon och börjar 8-16:30... Sen så kommer jag hem vid 17:30 och då är de mat och massa att som ska göras. Och då finns de inte riktigt tid för datan.
Men jag ska skärpa mig de lovar jag.

Har nog för övrigt inte hänt så mycket nu under dem här 2 veckorna. De enda som gäller är praktiken och att försöka vara lite social med mamma och djuren. Vilket jag oftast är men ändå.
Förövrigt är praktiken helt underbar. Dem som jobbar där är super snälla och rara. Men de känns inte riktigt som att jag är på en 4H gård, utan de känns mer som att jag är i ett stall med tanke på att jag håller på med hästarna mest.

Sen så har jag även varit på bio med älsklings Lelle. Vi kollade på G-Force. Den va okey men de märktes att det va en barn film. De vill säga lite förutsägbar.

Har även varit på Lights in Alingsås. Det är en mysig liten vandring. Men små häftiga ljus dekorationer. Vissa bättre än andra enligt mig. =P
Träffade även pappa när jag va där uppe. Saknar honom faktiskt. Får ta och åka dit under lovet!!


Hmm... Vad ska jag nu skriva?
Jo min älskade Jennifer (kusin). Fyller år om 22 min, då blir hon 18. Så välkommen in i vuxen världen Jen-Jen!!!

Nej nu ska jag ta och stänga av datan och gå och lägga mig. Ska upp tidigt imon eftersom vi ska iväg och fira Jennifer!

Så god natt och sov sött nu.

Puss på er

En bild från Lights in Alingsås.

090828 <3

Nu är jag här igen

Ja vad ska vi börja med denna gång då?

Vi börjar helt enkelt med hej igen! =P

Under denna tiden som jag inte skrivit så har de hänt en del saker om jag inte minns fel.
Under själva veckan som gått så va de inte mycket som hände, hade däremot prov i kretslopp som gick åt pipsvängen. Hade även prov i Naturkunskap B och Arbetsmiljö och säkerhet. *BORING*
Jag har även klippt mig, blev hur nöjd som helst. Uppklippt och röd koppar färg.
Vi har haft våran inflyttningsfest som blev väldigt lyckad.
Och jag har ingen skola på 5 veckor.
Plus att jag och Patrick varit tillsammans i en månad!!


Så då börjar vi väl med den gångna veckan som varit. Och det har mest bara varit inlämningar och prov. Bara för att vi ska gå ut på praktik nu nästa vecka. Och jag ska vara på Tolsereds 4H gård. De är en liten bit att åka men de får de vara värt. Men de verkar som att de är ett bra ställe.

På Fredagen förra veckan så klippte vi oss med. Och den frisören vi va hos va väldigt bra. Hon förklarade vad hon gjorde och varför. Lite intressant.
Sen efter vi klippt oss så fick vi åka iväg och stor handla för inflyttningsfesten på Lördagen.
Och de va inte lite vi handlade vill jag bara säga.
Sen va de bara att åka hem och börja städa och tona håret för min del!!!

Sen på Lördagen så åkte mamma iväg på Kick off på morgonen och Patrick kom och skrämde mig när han ringde på portklockan. Tror nog jag flög upp ur sängen. Men jag fick iaf en fin present när han kom. Han hade varit så gullig så han hade köpt en jätte fin ros till mig!! Tack älskling!
Sen under dagen så hjälptes vi åt att förbereda och lite sånt. Och Patrick köpte även 2 rosor till.. Hmm. Han är för söt ibland.
Resten av kvällen blev väldigt lyckad. Mycket god mat och massa underbara gäster!!! Tack alla som kom. Och ni som inte va där ni missade verkligen något.

Söndagen så åkte vi en sväng till Borås och träffade Ylva. Även Patrick och Marina följde med. Men de va inte så mycket att se där borta. Men de va inget ovanligt.

Måndags då.. De enda som hände där va att jag och Patrick varit tillsammans i 1 månad! <3

Under resten av den så har de varit prov i 2 ämnen. Inget roligt. Vi har även varit iväg till Helenedal och haft hästhantering. De kunde ju ha gått bättre säger jag bara.. Hehhe.

Sen nu idag har vi varit iväg till Naturhistoriska och haft en liten tipspromenad. De va väl kul. Men man lärde sig inte så mycket nytt. Vi hade iaf kul när vi gick runt och kollade på dem olika avdelningarna. Och sen hade vi väldigt trevligt under den fikan där!!

Och nu imorgon så ska jag iväg till pappas inflyttningsfest, med maskerad tema.. *GAAAAAAAAAH*
Men tror att jag ska vara en liten variant av Lilla My. Men vet inte riktigt helt ännu hur de ska blir. De märker jag imon.


Nu ska jag ta de lugnt och slappa i soffan/sängen.

Puss på er

RSS 2.0