Borta?

Nej då jag är inte borta.. Bara väldigt seg på att skriva här. Förlåt.

Det e de att de händer absolut ingenting här omkring. De är så tråkigt så att jag nästan dör av trisstess.
Det enda som händer är läxor och skola. Suck suck och åter suck.

Inte ens nu i helgen händer det något roligt. Men däremot så händer det lite saker nästa vecka!
På fredag ska jag ÄNTLIGEN klippa mig!! De behövs kan jag ju säga. Sen ska jag även tona håret! Finally. Sen på Lördag har mamma kick off med jobbet och då får jag vara hemma och fixa till kvällen då vi ska ha "inflyttningsfest". Så då ska jag städa och förbereda maten. Hmm.. De va nog allt som händer nästa vecka.

Men sen e de veckan därefter då fyller Linda år och pappa och dem har sin inflyttnings fest som jag inte ens vet om jag ska gå på.. De känns lite fel på något sätt. Säg gärna till mig om ni tyckr jag är löjlig eller så.

Hmm.. Nej nu ska jag bege mig upp till tvättstugan och ta de sista i torktumlaren.

Puss på er



Bjuder på en gammal bild på mig!

Barnvakt

Hej på er!

Förlåt för att jag inte skäpt mig ännu. Men de e inte så lätt alla gånger.
Under dem här dagarna har de inte hänt speciellt mycket. Mest skola faktiskt..

Men däremot igår så va jag minnsan "barnvakt" och gissa åt vem..? Jo Patrick. Vi hade mest myskväll här hemma med pizza, godis och chips som vi aldrig åt och tv!! Det e grejer de.. Fast de blev väl en del pussar och annat med under kväll ;D! De ska jag inte ens försöka förneka. För då skulle jag inte lyckas speciellt bra.
Eftersom mamma och Marina va iväg och lyssnade på M.W igår så sov dem t.o.m över här!! =D. Men jag fick sova brevid mamma och inte bredvid Patrick.. Men han va snäll nog att följa med mig ut i morse och morgon kissa Molly!

Sen idag så har de ju varit dans och då följde även Patrick och Marina med och kollade på.. Kan ju säga att de va lite svårt att koncentrera sig ibland. Men de va också dels för att de va en halv klurig dans vi lärde oss med.. Men det gick tillslut! Och sen åkte jag och mamsen hem och tog de lugnt och nu ligger hon och sover en stund innan bion.. Vi ska se The ugly truth!!! Den har jag velat se as länge nu!!

Nej nu ska jag väcka mamma.


I loved you yesterday..
I love you now..
I will love you tomorrow..
And I will always love you!!

A<3P

Puss på er


Härligt, härligt men farligt, farligt

Och i detta fallet så snackar jag om ett varmt och härligt bad med en bra bok och bra musik i öronen... Jag kan stanna i badet hur länge som helst då. Boken går ju inte direkt att lägga ifrån sig eftersom den är så jäkla BRA!!!!!!!

Igår va vi ju och kollade på tapeter och då hittade jag världens häftigaste tapet. Den är väldigt blå och så är der "ränder" i den med olika färger. Men jag har lyckats gå med på att bara ha 3 väggar i blått och 1 vägg i vitt. Men det blir nog bra. Jag kommer inte riktigt ihåg i huvudet vilka tapeter mamma valde till de andra rummen som ska ha tapeter. Sen hände det nog inte så mycket mer igår förutom mitt härligt farliga bad! =P

Och idag då va vad jag kallar djävulsdagen. Det vill säga börjar tidigt, lång lunch och slutar sent. Inget roligt alls. Sen idag efter lunchen så kom faktiskt Patrick till skolan och träffa mig och Sandra innan vi gick in på lektion igen. Och undertiden vi va på lektion va han i Skateparken bakom Bergakungen och åkte. Hade hoppats att vi skulle hinna träffas en stund efter lektionen men så blev det inte... Men under den lektionen vi hade som va Djursjukvård fick vi lära oss hur vi skulle ta på oss sterila handskar och en operations rock. Det va ganska kul faktiskt.
Nej nu ska jag ta och gå en promenad med Molly och hämta lite frisk luft till min sjuka kropp.

Puss på er

Tillbaka

Hej på er!

Allt väl? Det är de inte här. Har lyckats åka på en dum förkyldning. Men tack och lov börjar den släppa. Har bara väldigt jobbig hosta och täpt näsa. De e jobbigt.
Men jag går ju fortfarande i skolan även om jag är sjuk. Vilket jag inte får eller borde.
Skol dagarna är väl som dem ska vara långa och små tråkiga.
Här hemma händer det inte heller så mycket. Vi ska idag gå iväg och kolla på tapeter och lite sånt så att lägenheten kan bli klar.
Hmm vad ska jag mer skriva om?

Jo just de! Våran älskade Sandra fyller 17 idag! Big girl in small size! =P

Ja detta lilla fick det bli idag. Finns tyvärr innget anant jag kan skriva om och ifall det gör de så har jag glömt de.

Puss på er

Ska försöka.

Hej där ute!

Här rullar allt på som vanligt. Och de enda som händer är skola.. Jippie asså. Läxorna har iaf börjat komma på löpande band. Inte kul.
Som ni kanske har märkt så skriver jag inte lika ofta nu. Och det är dels för att jag har skola och läxor. Men även för att min data fortfarande inte är lagad. Så jag och mamma får turas om med hennes data. Så dem tillfällena man får dem får man allt använda väl.
Nu ska vi tänka efter och se om det är något nytt som hänt sen sist? Hmm.. Nej inte som jag kommer på iaf. Men jag ska försöka skärpa mig och försöka uppdatera bättre.


Igår så träffade jag iaf Patrick innan skolan så det va ungefär att säga hej och hej då igen. Men de funkade det med =P. Sen va det en jätte seg dag i skolan. Både jag och Linda va trötta hela dan. Men vi hade roligt på Kretslopps lektionen då vi gjorde en "mini jorden". Det va kul! Men däremot så va det inte kul att våran första lektion va inställd och ingen visste om det. Men vi överlevde. Sen på engelskan började vi läsa "Go ask Alice" jag måste säga att det är väldigt svårt att slita sig från den nu.

Idag har jag bara städat, lyssnat på musik samtidigt och sjungt med! Har man tråkigt så har man.
Det är även tänkt att jag och mamma ska iväg på dans uppvisning men vi har inte fått reda på om vi ska med ännu eller inte.. Hoppas hoppas hoppas säger jag bara. Men får isf se hur det går med min fot som jag troligen har stukat. Aj aj aj säger jag bara.

Imon så börjar förövrigt den vanliga dansen igen!!!! Längtan är äntligen över!



Nej nu ska jag ta och se om jag kan hitta på något.
Puss på er

Ännu en dag

Hej på er!!

Allt bra? Här är de bra förutom min rethosta.. Och att jag har bränt min på handen smart som jag är.
Här rullar dagarna förbi oftast iaf. Skolan kan gå väldigt långsamt ibland.. Och de märkte jag idag.
Annars är de jätte kul att vara tillbaka och man har börjat komma in i saker och ting. Men vissa lektioner går hur långsamt som helst.

Annars så händer det nog inte så mycket här om dagarna. Jag kommer hem och sen så händer det inte så mycket mer. Det är lite tråkigt måste jag medge.
Hade roligt igår iaf. Eftersom vi slutade tidigt så följde Linda med mig hem och väntade här tills hennes buss skulle gå från centralen. Men efter ett tag kom även Patrick.. Men vi hann knappt komma in förrens vi va tvungna att gå igen. Så då va de bara att ta första bästa vagn in till stan. Men ist för att hoppa av på centralen så hoppade vi av vid Brunnsparken. Och gick genom stan och då mötte vi även Sandra så hon fick träffa Patrick igen efter ett antal år.. Men jag och Patrick kunde tyvärr inte stanna eftersom vi hade en buss som väntade på oss vid centralen. Så de va bara att ta Molly under armen igen och skynda sig dit.

Och nu vet jag verkligen inte vad jag ska skriva om.. Känns som att detta blev ett väldigt onödigt inlägg men men. Såna kommer dem med.
Nej nu MÅSTE jag tydligen gå ut och kolla till min moppe eftersom mamma tjatar på mig.

Säger bara en sak TA MIG HÄR IFRÅN NU.

Puss och kram

RSS 2.0