Dunder stormar med regn.

Hej på er där ute! Regnar de på er? Det har de gjort här nästan hela dan. De har varierat mellan stört skurar, åska och dunder stormar här. Men nu har de äntligen lugnat ner sig.

Nåja nu ska jag skriva lite om Tisdagen, igår och idag.

Tisdags: Ja i Tisdags så fick jag vara halvt om halvt tjänste flicka. Mamma låg ju i hög feber och hon kunde ju inte göra så mycket. Hon va uppe i maz 40 min sen gick hon och la sig igen.. Så under dagen fick jag ta mig ner till Röda sten för och lämna lite pengar till en av våra kompisar. Och de va en riktigt härlig promenad. Resten av kvällen blev de bara att ta de lugnt och kolla på film.

Igår: Ja då va de nog mest städning som stod på schemat. Dammsugning, vattna blommor och diska. Samt rensa kattlådorna. Sen så blev det att jag och mamma åkte hem till Tore och kollade på 2 filmer nämligen Patrik 1,5 och Twilight. Men innan de så fick vi fylla på bensin ifrån bensin dunken, och de gick inte så bra för jag fick massa bensin på händerna. Så jag är ganska glad att ingen kom med en tändare eller tändstick just då! Men sen kom vi äntligen iväg hem till Tore för och kolla på filmerna. Och eftersom den först nämda handlar om 2 bögar som vill adoptera så varje gång det "hettade" till lite så tittade Tore bort och både jag och mamma började skratta. Och han gjorde så varje gång de "hettade" till. De va lite roligt att se =P. Sen när vi satte på Twilight så va han helt insatt i filmen och de hade varken jag eller mamma räknat med. Men vi förstår honom helt ut! Den är ju sååååååå bra! Och sen blev det att dra sig hemåt och lägga sig i sängen och sova!

Idag: Hmm.. Idag så har de inte hänt speciellt mycket. De har ju mest regnat och åskat så man har knappt kunnat gå ut. Men jag kom ut en liten stund iaf. Så jag fick hadlat, postat 2 brev och bokat tvättstuga! Så imorgon blir de tvättdags. Men de behövs verkligen. Annars så har jag bara tagit de lugnt framför datan och kollat på tv! Men de börjar bli lite långtråkigt...

Ne nu ska jag kolla lite på den långtråkiga tv:en!

Puss så länge

När ska jag inse?

Ja idag blir de ett lite sent inlägg.. Har inte riktigt haft tillgång till data idag.

Ja idag har de inte heller hänt så mycket inte under eftermiddagen iaf. Åkte nämligen hem till mina kära kusiner senare på kvällen och de va kul!! Satt och spelade Buzz och kollade på Desperate housewifes! De va nog allt som hände där iaf.

Men sen är de ju en annan sak.. Jag själv har insett att saker och ting har hänt och att de inte kommer att ändras.. Men det har inte min hjärna riktigt insett.. De är lite jobbigt.

Ja Harry Potter filmen!!
Jag kan verkligen inte förstå att folk tycker att den är dålig? För mig va det den bästa hittills!! Jag både skratta och grät. Och hoppade till som jag vet inte vad även om att jag visste att det skulle hända.. Fast jag var inte ensam om att hoppa till.. Nej nej nej Tore va nog den som hoppade till mest och högst. De va lite roligt att se faktiskt..!

Hmm.. Vad ska jag skriva om mer?

Nej de kommer väl så småning om.
Men nu blir de att byta om och sedan dra täcket över sig och gosa ner mitt huvud i kudden och sova lite med Molly!! Mycket mysigt.. Fast hon lukar RÄ"E"KOR.. Hahhaha..

God natt allihopa! Glöm inte att kommentera. Ni är lite dåliga på de..


Med en enkel tulipan..

Ja på de bemörkelseda'n, jag har den ääran, jag har den äran att gratulera!
Ville börja detta inlägget med att säga grattis till min älskade pappa som fyller 49 idag, 10 dagar efter mig!! =P

Ja som ni kanske märkte så blev det inget senare inlägg för mig igår. Och de beror på att jag inte kom in på själva blogg sidan.. Men men life goes on.

Ja idag lär de väl inte hända så mycket, ska nog bara ta det lugnt och ja ta de ännu mer lugnt! Iaf tills vi ska iväg på bio och se den nya Harry Potter filmen. Och med tanke på alla olika kritiker på filmen så vet jag inte riktigt vad jag ska tro. Men de märker vi senare. Lär nog skriva ett inlägg om det senare.

Ja under tiden som jag sitter i sängen och bloggar så kollar jag även på Mumintrollet på min nya tv! =D. Älskar den. Jätte bra bild och super bra ljud! Och de är lite svårt att slita blicken från den av någon konstig anledning.. Den måste vara magisk.. Hahha. Eller jag som inte vill slita ögonen från den. Har inte riktigt bestämt mig.

Ni får även säga till om jag ska lägga upp en länk på eran blogg eller bdb om ni vill!

Puss så länge

Paus från vardagen.. Iaf en liten stund.

Ja de va vad jag fick idag.

Det enda jag har gjort idag är att ha diskat och gjort min egen frukost som vanligt.
Okey jag har även fårr sätta upp mina nya gardiner, satt på ben på min säng och bäddat den. Och när jag är klar med detta inlägget så ska jag ÄNTLIGEN gå ut och sätta i de nya moped batteriet.

Ska bli så himla skönt att slippa kicka igång moppen.. *suck*

Och om dagarna här hemma så finns de abslout NOLL att göra. Längtar som en jäkla tok tills skolan börjar. Tro de eller ej. Man saknar dem underbara vännerna ju!

Nåja nu ska jag ta på mig ett bar byxor och sedan gå och skruva upp locket till batteri utrymmet på moppen!

Skriver senare ikväll.
Puss på er

Följer med strömmen...!

Ja jag får väl göra som alla andra. Skaffa mig en blogg..
Vet inte riktigt vad jag ska skriva här ännu, men ni får JÄTTE GÄRNA komma med förslag till mig.

Puss så länge

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0